ثبت نام ۲۱ میلیون ایرانی برای لاتاری طی ۱۲ سال



ثبت نام ایرانیان برای لاتاری،اخبار اجتماعی،خبرهای اجتماعی
ایران در زمره کشورهایی با بیشترین درخواست برای دریافت ویزای لاتاری است و در سال 2021 میلادی رتبه سوم را گرفت. از سال 2011 تا 2023 میلادی در مجموع 63 هزار و 367 ایرانی به عنوان برندگان قرعه‌کشی لاتاری شناخته شدند.

به گزارش تجارت نیوز، لاتاری، همان بلیت بخت‌آزمایی برای ورود به ینگه دنیاست که سالانه هزاران نفر از کشورهای مختلف برای آن دست به کار می‌شوند. ایرانیان هم از این قافله جا نمانده‌اند و شانس خود را از این راه برای مهاجرت به امریکا امتحان می‌کنند. کمی کند و کاو در تعداد درخواست‌ها نشان می‌دهد که اتفاقا بسیاری از ثبت‌نام‌ها از سوی ایرانیان است و از کشورهایی مانند سیرالئون و اتیوپی نیز پیشی گرفته‌اند. آمارهایی که می‌تواند راوی کم و زیاد شدن تمایل ایرانیان برای رفتن از کشور هم باشد.

 

آنها که می‌خواهند مهاجرت کنند، راهش را هم پیدا می‌کنند. یکی سراغ ویزای کار می‌رود و دیگری برای تحصیل اقدام می‌کند. برخی هم از مسیرهای غیرقانونی راهی کشورهای دیگر می‌شوند. لاتاری اما قرعه‌کشی بزرگی برای ورود به امریکاست. برندگان این قرعه‌کشی می‌توانند با کمترین دردسر اقامت دائم امریکا را دریافت کنند.

 

رصدخانه مهاجرت ایران در گزارشی که روز گذشته منتشر کرد، داده‌های جدیدی از لاتاری ارائه کرد. بنا بر این گزارش، از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۲۱ میلادی بیش از ۲۳۷ میلیون نفر از مردم جهان برای اخذ ویزای لاتاری امریکا درخواست ثبت کردند. لاتاری، سالانه امکان اقامت دائم را برای ۵۰ هزار نفر فراهم می‌کند.

 

بیش از ۲۳ میلیون نفر از مردم کشورهای مختلف در سال ۲۰۲۰ میلادی متقاضی دریافت لاتاری بودند. اما در سال ۲۰۲۱، تعداد متقاضیان به به ۱۱.۸ میلیون نفر رسید. اصلی‌ترین علت افت چشمگیر تعداد متقاضیان لاتاری، ویروس کرونا بود. البته کووید۱۹ نه‌تنها موجب افت چشمگیر متقاضیان لاتاری، بلکه روند مهاجرت‌ها در اشکال دیگر را نیز کند کرد.

 

سهم ایران برای ویزای لاتاری

در ادامه این گزارش، جایگاه ایران در میان تعداد درخواست‌ها برای لاتاری بررسی شده است. در سال ۲۰۲۰ میلادی، ۱۰ کشور ازبکستان، غنا، مصر، ایران، جمهوری کنگو، اتیوپی، نپال، اوکراین، سیرالئون و لیبریا دارای بیشترین درخواست را برای گرفتن ویزای لاتاری داشتند. مردم این ۱۰ کشور، تقریبا با حداقل یک میلیون درخواست، نیمی از تمام متقاضیان ویزای لاتاری را تشکیل دادند.

 

اما رتبه ایران برای لاتاری در سال‌های اخیر چه تغییری پیدا کرده است؟ رصدخانه مهاجرت در این مورد نوشته که ایران از رتبه نهم در سال ۲۰۰۷ به رتبه پنجم در سال ۲۰۱۴ و در نهایت به رتبه سوم در سال ۲۰۲۱ رسیده است. در سال ۲۰۰۷ بیش از ۲۹۰ هزار نفر از ایرانیان متقاضی ویزای لاتاری بودند. در سال ۲۰۱۴ تعداد آنها به حدود یک میلیون و ۳۷ هزار نفر رسید. یعنی متقاضیان از ایران بیشتر از اتیوپی، سیرالئون و اتیوپی بود.

 

ایران در زمره کشورهایی با بیشترین درخواست لاتاری

به طور کلی از سال ۲۰۰۷ تا سال ۲۰۲۱ در مجموع بیش از ۱۲ میلیون نفر از ایرانیان متقاضی ویزای لاتاری ایالات متحده امریکا بودند؛ یعنی طی ۱۲ سال. بیشترین ثبت درخواست ایرانیان برای ویزای لاتاری امریکا مربوط به سال ۲۰۱۸ با یک میلیون و ۶۲۴ هزار و ۲۰۴ نفر بود.

 

نکته دیگری که رصدخانه مهاجرت به آن اشاره کرده است، تعداد بالای درخواست ایرانیان برای این ویزاست. از سال ۲۰۰۷ تا سال ۲۰۲۱ میلادی ایرانیان در مجموع پنج مرتبه بیش از یک میلیون درخواست را برای گرفتن ویزای لاتاری امریکا ثبت کرده‌اند. همین موضوع ایران را در زمره کشورهایی با بیشترین درخواست برای دریافت ویزای لاتاری قرار داده است.

 

چند ایرانی در لاتاری برنده شدند؟

در بخش دیگری از این گزارش آمده که چند ایرانی در لاتاری برنده شدند. از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۳ میلادی در مجموع ۶۳ هزار و ۳۶۷ ایرانی به عنوان برندگان قرعه‌کشی لاتاری شناخته شدند.

 

بیشترین تعداد برندگان ایرانی لاتاری با بیش از ۶ هزار نفر به ترتیب مربوط به سال‌های ۲۰۱۳، ۲۰۱۴ و ۲۰۲۱ میلادی بود. کمترین برندگان ایرانی در این قرعه‌کشی نیز در سال ۲۰۱۱ با ۱۸۱۹ نفر بود. ضمن آنکه از سال ۲۰۰۸ تا سال ۲۰۱۷ در مجموع ۲۱ هزار و ۹۵۶ ویزای لاتاری برای ایرانیان صادر شد.

 

بیشترین نرخ پذیرش ایرانیان در لاتاری با ۷۲ درصد برای سال ۲۰۱۱ و کمترین نرخ پذیرش با ۴۰ درصد مربوط به سال ۲۰۱۴ میلادی بود. میانگین نرخ پذیرش ایرانیان در بازه زمانی هفت ساله (۲۰۰۷ تا ۲۰۱۱ میلادی) ۵۵ درصد بود.

 


کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------