وکیل ملکی برای مشاوره حقوقی قبل از قرارداد ملکی



وکیل ملکی چه کسی است؟ آیا برای حل و فصل پرونده های ملکی بایستی از وکیل ملکی کمک گرفت؟ مشاوره حقوقی قبل از معاملات ملکی با وکیل الزامی است؟ امروزه معاملات ملکی و انعقاد قراردادهای ملکی به یکی از پر کاربرد ترین بحث های حقوقی ایران تبدیل شده است. به نحوی که همه افراد قطعا حداقل یک بار در زندگی خود نیازمند مشاوره حقوقی قبل از معاملات ملکی خواهند بود. از طرفی در این مسیر، سوالات مهم و پر تکراری در ذهن افراد به وجود می آید. به همین خاطر در این مقاله قصد داریم که به صورت کامل با وکیل ملکی و اهمیت مشاوره حقوقی قبل از معاملات ملکی آشنا شویم. پس با ما همراه باشید.

 

وکیل ملکی کیست؟

بسیاری از متقاضیان مشاوره حقوقی دعاوی ملکی این سوال را در ذهن دارند که وکیل ملکی کیست؟ در پاسخ به این سوال، ابتدائا بایستی به این نکته اشاره داشته باشیم که افراد پس از دریافت پروانه وکالت خود می توانند در حیطه حل و فصل تمامی دعاوی حقوقی و کیفری به وکالت بپردازند. در واقع هیچگونه محدودیتی برای وکالت در این زمینه ها وجود نخواهد داشت.

 

با این حال وکیل ملکی، شخصی است که ضمن دریافت پروانه وکالت خود و توانایی وکالت در دعاوی حقوقی و کیفری مختلف، تصمیم گرفته است که در حیطه دعاوی ملکی به فعالیت بپردازد. پس از آنجایی که وکیل ملکی به صورت تخصصی در این حیطه مشغول به فعالیت است و به نکات پیچیده و متعدد اینگونه دعاوی آگاه می باشد، مشاوره حقوقی با وکیل ملکی می تواند پیروزی در پرونده های ملکی را برای افراد به ارمغان بیاورد.

 

وکیل ملکی

وکیل ملکی

 

در چه مواردی می توان با وکیل ملکی مشورت کرد؟

یکی دیگر از سوالاتی که در ذهن متقاضیان مشاوره حقوقی با وکیل ملکی وجود دارد، این است که برای حل و فصل کدام پرونده ها بایستی به بهترین وکیل ملکی مراجعه کنیم؟ قبل از پاسخ به این سوال بیایید با تعریف دعاوی ملکی آشنا شویم. دعاوی ملکی آن دسته از دعاوی هستند که موضوع آنها اموال غیرمنقول نظیر خانه، آپارتمان و زمین می باشد. در نتیجه برای آن دسته از دعاوی که موضوع آنها مربوط به اموال غیرمنقول می شود، بایستی با بهترین وکیل ملکی، مشاوره حقوقی داشته باشیم.

 

اگر به دنبال مشاوره حقوقی دعاوی ملکی با بهترین وکیل ملکی هستید، بایستی بدانید که دعاوی ملکی به 3 دسته تقسیم می شوند:

دعاوی ملکی حقوقی که شامل دعاوی همچون اخذ به شعبه، ابطال قرارداد، الزام به فک رهن، تعدیل اجاره بها، الزام به تنظیم سند رسمی و غیره می باشد.

 

دعاوی ملکی کیفری که مربوط به جرایم مرتبط با املاک هستند. این دعاوی عبارتند از جعل سند، فروش مال غیر، ورود غیر مجاز به ملک دیگری، کلاهبرداری در خرید و فروش املاک، استفاده از سند جعلی و غیره.

 

دعاوی ثبتی ملکی نظیر اجرای ثبت، ابطال شدن سند رسمی، افراز ملک، ابطال سند مالکیت معارض و غیره.

 

در نتیجه افراد می توانند برای دریافت مشاوره از وکیل ملکی در زمینه های گوناگون نظیر مشاوره حقوقی الزام به تحویل مبیع اقدام کنند.

 

مزایای مشاوره با وکیل ملکی قبل از قرارداد ملکی

مشاوره حقوقی قبل از معاملات ملکی با وکیل ملکی بسیار حائز اهمیت است. در واقع از آنجایی که اینگونه دعاوی به صورت مستقیم با اموال و دارایی افراد در ارتباط هستند، کوچک ترین سهل انگاری در تنظیم قرارداد ممکن است، تبعات حقوقی غیر قابل جبرانی برای افراد به وجود آورد. به نحوی که حتی ممکن است ثمره یک عمر تلاش خود را یک شبه از دست بدهید.

 

در نتیجه بسیاری از افراد به دنبال مشاوره حقوقی ملکی هستند اما شاید از خود بپرسید که مزایای این کار چیست؟ از جمله مزایای آن می توانیم به موارد زیر اشاره داشته باشیم:

جلوگیری از صرف هزینه های آتی و مرتبط با طرح دعوا در دادگاه.

پیشگیری از مطرح شدن انواع دعاوی مختلف.

تنظیم اصولی قرارداد.

جلوگیری از باختن در پرونده در صورت مطرح شدن دعوا.

روشن بودن تمامی ابعاد قرارداد.

مشخص و واضح بودن تعهدات و حقوق طرفین قرارداد.

پیشگیری از ایجاد اختلاف نظر بین قضات.

جلوگیری از طولانی تر شدن دعوا.

تنظیم اصولی روابط ملکی بین افراد.

پیشگیری از صرف هزینه و جلوگیری از اعصاب خردی های مرتبط با طرح دعوا.

کاهش ریسک اقتصادی.

 

بهترین وکیل ملکی

بهترین وکیل ملکی

 

نکات طلایی در قراردادهای ملکی

در مشاوره حقوقی قبل از معاملات ملکی، وکیل تنظیم قراردادها نکاتی را به افراد گوشزد می کند. این نکات عبارتند از:

اطمینان حاصل کردن خریدار نسبت به این موضوع که آیا فروشنده، مالک اصلی می باشد یا خیر، با بررسی کردن اصالت سند مالکیت و استعلام از اداره ثبت اسناد و املاک کشور و همچنین بررسی هویت مالک.

بررسی کردن اسناد یا وکالت نامه در معاملاتی که به صورت وکالتی انجام می شوند.

درخواست از مشاور املاک جهت نگه داشتن اصل سند تا زمان تنظیم سند رسمی به نام خریدار جهت جلوگیری از انجام معاملات دیگر.

تنظیم خسارت در مبایعه نامه جهت عدم انجام تعهد فروشنده برای تنظیم سند رسمی.

اطمینان حاصل کردن از مورد رهن نبودن ملک مورد نظر.

دریافت رسید در مقابل مبالغ پرداختی.

تعیین شیوه پرداخت در مبایعه نامه.

شما می توانید با پرداخت هزینه مشاوره با وکیل قرارداد ملکی با نکات دیگری نیز آشنا شوید.

 

مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل ملکی

همانطور که گفته شد، مشاوره حقوقی با وکیل ملکی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. به همین خاطر بسیاری از افراد به دنبال مشاوره با بهترین وکیل ملکی هستند. از طرفی یکی از روش های مشاوره با وکیل ملکی، مشاوره حقوقی تلفنی می باشد.

 

به همین خاطر ما قصد داریم موسسه حقوقی وکیل تلفنی را به شما معرفی کنیم. این موسسه از جمله اولین موسسات حقوقی ایران می باشد که در فضای اینترنت به صورت غیر حضوری به شهروندان، خدمات حقوقی ارائه می دهد. شما می توانید برای مشاوره حقوقی تلفنی با وکلای تخصصی این مجموعه در هر ساعت از شبانه روز و در تمامی روزهای هفته حتی روزهای تعطیل از طریق شماره 09212242670 یا 02147625900 اقدام فرمایید.

 

مشاوره حقوقی با وکیل ملکی

مشاوره حقوقی با وکیل ملکی

 

حق الوکاله وکیل ملکی در سال 1402

از جمله مواردی که در کنار هزینه مشاوره با وکیل ملکی مطرح می شود، حق الوکاله وکیل ملکی می باشد. به طور کلی حق الوکاله وکیل در ابتدا با توافق طرفین تعیین می شود. در صورتی که این توافق حاصل نشد، بایستی به سراغ تعرفه حق الوکاله وکیل در سال 1402 برویم. از آنجایی که دعاوی ملکی از جمله دعاوی مالی محسوب می شوند، می توان حق الوکاله وکیل ملکی را اینگونه تعیین نمود:

حق الوکاله 8 درصدی برای املاک تا 50 میلیون تومان.

حق الوکاله 7 درصدی برای املاک با ارزش 50 تا 200 میلیون تومان.

حق الوکاله 5 درصدی برای املاک با ارزش 200 میلیون تا یک میلیارد تومان.

حق الوکاله 4 درصدی برای املاک با ارزش یک میلیارد تا 3 میلیارد تومان.

حق الوکاله 3 درصدی برای املاک با ارزش بیش از 3 میلیارد تومان.

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------

      X  آموزش و مشاوره,آموزش علمی و کنکور

      Makan Inc.| All Rights Reserved - © 2013 - 2024