تاثیر پیام دادن به همسر؛ راهی ساده برای ارتقای احساس عشق و علاقه در رابطه زناشویی



تاثیر پیام دادن به همسر, ارسال بیش از حد پیام به همسر, پیام به همسر

پیام به همسر

 

تاثیر پیام دادن بر روابط زناشویی 

پیام دادن به همسر در صورتی که شناخت درستی از روحیات او داشته باشید میتواند به افزایش صمیمیت رابطه شما کمک کند ولی در صورتی که زیاده روی شود یا همراه با بحث و دعوا باشد میتواند اثرات مخربی روی رابطه شما بگذارد. در این مطلب از بیتوته شما را با تاثیرات پیام دادن به همسر آشنا می کنیم.

یکی از راههای ارتباطی و ابراز محبت بین زوجین ، پیام دادن با گوشی همراه یا در بستر پیام رسان های اینترنتی است. تاثیر پیام ها به حدی است که میتواند در شکل گیری یک رابطه ، افزایش صمیمیت و محبت در یک رابطه یا حتی به هم زدن رابطه نقش بسیار پررنگی داشته باشد. 

 

استفاده درست از پیام دادن میتواند کلید طلایی در روابط شما باشد به خصوص در زوجینی که نمیتوانند احساسات خود را به زبان بیاورند یا خجالت می کشند درباره مسائل جنسی با هم صحبت کنند ، استفاده از پیام به آنها کمک می کند کم کم خجالتشان از بین برود و بتوانند راحت تر و صمیمانه تر با هم صحبت کنند.

 

تاثیر پیام دادن به همسرتان را دست کم نگیرید ، ولی مراقب باشید ، اشتباهی که اغلب زوجین از آن غافل هستند، تاثیر پیام دادن به همسر در حالت عصبانیت و ناراحتی است ، ابراز ناراحتی در پیام یا حتی دعوا کردن پیامکی اشتباه ترین کاری است که میتواند باعث مخدوش شدن رابطه ، بدتر شدن شرایط و بیشتر شدن ناراحتی شده و حتی رابطه را تا مرز فروپاشی پیش می برد. 

 

در ادامه مقاله بیشتر درباره تاثیر پیام دادن به همسر و نکاتی که باید در این زمینه رعایت  کنید تا به جای تاثیر منفی از اثرات مثبت آن بهره مند شوید را با شما در میان می گذاریم. 

 

تاثیر پیام دادن به همسر

همانطور که اشاره کردیم پیام دادن به همسر هم میتواند باعث افزایش محبت و صمیمیت بین زوجین شود هم این که تاثیرات مخربی در رابطه به جای بگذارد یا حتی باعث بوجود آمدن سوءتفاهم های زیادی شده و رابطه را به طور کلی از بین ببرد یا شکل شمایل کاملا متفاوتی به روابط بدهد.  

 

تاثیر پیام دادن به همسر, ارسال بیش از حد پیام به همسر, استحکام رابطه با پیام دادن به همسر

استحکام رابطه با پیام دادن به همسر

 

مستحکم کردن رابطه با پیام فرستادن

برخی افراد علاقه زیادی به ابراز احساسات از طرف همسرشان دارند دیدن پیامی که در آن تعریف و تمجید و ابراز محبت است به آنها انرژی داده و باعث می شود که احساس نزدیکی بیشتری به همسرشان پیدا کنند.

 

اگر همسرتان به پیام های محبت آمیز علاقمند است به ارسال روزانه این پیام های دلگرم کننده ادامه دهید تا رابطه شما گرم و دلچسب باقی بماند ولی اگر همسرتان علاقه ای به این نوع پیام ها ندارد بهتر است هفته ای یک بار یا ماهی یک بار و برای مناسبت های خاص برایش پیامک بفرستید.

 

میتوانید هر از گاهی با ارسال پیام معرفی پیج های رستوران های جدید ، فیلم های خوب یا مراکز تفریحی از همسرتان دعوت کنید که یک قرار عاشقانه داشته باشید و با هم به تفریح بروید. 

 

زیاده روی در ارسال پیام اصلا خوب نیست

ارسال بیش از حد پیام به صورت مداوم و بدون توقف اصلا نشانه خوبی نیست ، حتی میتواند باعث خورد شدن اعصاب طرف مقابل شود و او را نسبت به شما سرد کند. زیاد پیام فرستادن پیام به همسر نشان دهنده ضعف شخصیتی و روحیه محتاج و نیازمند توجه شماست. این احساس ناامنی که وجود شما را پر کرده باعث بروز دلخوری و مشکلات متعدد در رابطه تان خواهد شد به خصوص اگر تبدیل به شیوه ای برای کنترل یا سواستفاده از طرف مقابل شود. 

 

اشتباهات رایج در پیام دادن به همسر

با این که استفاده از پیام در اوایل رابطه خیلی بیشتر است و میتواند روشی مفید برای شناخت جنبه های مختلف شخصیتی باشد ولی نباید به این موضوع عادت کنید حتی اگر برایتان زیبا و دلچسب باشد. صحبت کردن از طریق پیام در بلند مدت میتواند باعث بروز سوتفاهم های متعددی شود و رابطه شما را دچار بحران کند. رایج ترین اشتباهاتی که زوجین هنگام پیام دادن به هم مرتکب می شوند عبارتند از :

 

استفاده از پیام کوتاه برای مقابله با مشکلات

اگر در رابطه شما مشکلی ایجاد شده هرگز برای بیان مشکل یا حتی حل مشکل نباید از پیام کوتاه استفاده کنید. پیام کوتاه به هیچ عنوان روش مناسبی برای حل اختلافات نیست چرا که نمیتواند احساس شما را به درستی نشان دهد و باعث بروز سوتفاهم خواهد شد و مشکلات را بیشتر خواهد کرد. برای صحبت کردن درباره مشکلات فقط باید از گفتگوی رو در رو استفاده کنید تا بتوانید با دیدن حس و حال طرف مقابل و ایجاد مکالمه ای معنادار از رابطه خود محافظت نمایید. 

 

زیاد سوال پرسیدن

هر از گاهی پرسیدن سوال در پیام ممکن است پیش بیاید ولی هیچ گاه پیام نباید جای گفتگو را بگیرد ، پرسیدن سوال های زیاد باعث می شود طرف مقابل احساس کند در جلسه بازجویی قرار گرفته و حالت دفاعی به خودش بگیرد. 

 

ارسال پیام طولانی

پیام هایی که می فرستید نباید طولانی باشد. پیام برای جملات مختصر و مفید است که برای طرف مقابل آزار دهنده و کسل کننده نباشند. به خصوص زمانی که فرد در محل کار است یا جایی باشد که نتواند پیام را به طور کامل بخواهد. 

 

تاثیر پیام دادن به همسر, ارسال بیش از حد پیام به همسر,اشتباهات هنگام پیام دادن به همسر

اشتباهات هنگام پیام دادن به همسر

 

بحث کردن پیامکی هنگام عصبانیت

شاید کار سختی باشد ولی اگر علاقمند به حفظ رابطه تان هستید و نمیخواهید اعصابتان بیشتر خرد شود و ناراحتی تان بیشتر کش پیدا کند ، هنگام عصبانیت به هیچ عنوان به همسرتان پیام ندهید.

 

پیام داده هنگام عصبانیت به شریک عاطفی بزرگترین اشتباهی است که زوجین به صورت مداوم مرتکب می شود و نتیجه اش چیزی به جز پشیمانی نیست. وقتی عصبانی هستید نمیتوانید به درستی منظور خودتان را منتقل کنید و پیام فرستادن در این شرایط فقط مشکلات را بزرگ و بزرگتر میکند.

 

پیام فرستادن بی موقع

هنگام پیام فرستادن باید ساعت خواب و بیداری طرف مقابل را در نظر بگیرید و به برنامه او احترام بگذارید. ارسال  پیام در ساعات اولیه صبح یا آخر شب که احتمال دارد باعث از خواب افتادن طرف مقابل باشد کار بسیار اشتباهی است و ممکن است باعث شود طرف مقابل تصور کند احترامی برای او قائل نیستید. 

 

صحبت کردن پیامکی

ارسال پیامک برای چت کردن و گفتگو به هیچ عنوان مناسب نیست و باعث کلافه شدن طرف مقابل می شود. نهایتان یک صبح بخیر و شب بخیر و احوال پرسی ساده را میتوانید با پیامک بفرستید. 

 

تاثیر پیام دادن به همسر, ارسال بیش از حد پیام به همسر, حفظ تعادل برای ارسال پیام به همسر

حفظ تعادل برای ارسال پیام به همسر

 

حفظ تعادل برای ارسال پیامک به شریک عاطفی

در مطالعه ای که روی میزان پیام دادن روی 276 زوج بین 18 – 25 سال انجام شد ، از زوجین پرسیده شد که تا چه اندازه به همسرشان پیام می دهند. نیمی از شرکت کنندگان در این مطالعه شریک عاطفی بودند و نیمی دیگر ازدواج کرده بودند. سوال دیگر این مطالعه این بود که چند بار تصمیم به پایان دادن رابطه یا پایان دادن به چیزی که همسرشان توجه زیادی به آن نشان میداده ، گرفته اید.

 

در این مطالعه محققین متوجه شدند که زنان و مردان تمایل دارند که احساسشان را از طریق پیام ابراز کنند ولی نکته قابل توجه اینجا بود که:

در زن ها بین تعداد پیام های روزانه به شریک عاطفی شان و میزان پایداری روابطشان ارتباط مثبتی وجود دارد ولی بین تعداد پیام هایی که مردان به شریک عاطفیشان می فرستند و میزان رضایتمندی آنها از رابطه شان ارتباط منفی وجود دارد. 

 

زنان بیشتر از مردان تمایل دارند که صحبت های حساس و درگیری هایشان را با پیامک بیان کنند ولی در این مطالعه مشخص شد زوجینی که از پیامک برای حل درگیری هایشان استفاده می کنند رضایت کمتری از رابطه دارند. 

 

گردآوری : بخش روانشناسی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------