فشارهای روحی و روانی را چگونه تخلیه کنیم + راه حل های ساده و عملی



چگونه گریه کنیم, چگونه از ته دل گریه کنیم, چگونه بغض خود را بشکنیم

فشارهای روحی و روانی را چگونه تخلیه کنیم

 

تخلیه فشارهای روحی و روانی با گریه کردن

امروزه در زندگی ها استرس و فشارهای بسیاری از نظر شغلی، اقتصادی و یا عاطفی به اشخاص وارد می شود. عکس العمل ها به فشارهای روحی و روانی فرق دارد، بعضی از اشخاص بسیار آسان به تخلیه فشارهای روانی می پردازند ولی بعضی دیگر احساساتشان را درون خود می ریزند که می تواند عواقب و پیامدهای ناگواری برای افراد داشته باشد. در این مطلب راه کارهای عملی تخلیه روانی را به شما یاد می دهیم.

راه کارهای عملی تخلیه روانی 

چرا نمی توانیم گریه کنیم؟

گریه می‌تواند به تخلیه روانی شما کمک بسیاری کند بنابراین باورهای اشتباه را کنار بگذارید و فارغ از جنسیت، به راحتی گریه کنید. سعی کنید مسائلی که برایتان استرس زاست را به خاطر بیاورید و احساستان را تخلیه کنید. روی تخت یا زمین درازکشیده و چند نفس عمیق بکشید و بگذارید اکسیژن به میزان کافی به مغزتان برسد در این موقع احساس آرامش می‌کنید اما چنانچه آرام نشدید جلوی خودتان را نگیرید و دوباره گریه کنید.

 

چگونه گریه کنیم, چگونه از ته دل گریه کنیم,چگونه زود گریه کنیم

چگونه گریه کنیم

 

چگونه گریه کنیم؟

گاهی احساس نیاز می کنیم ، ولی نمی توانیم گریه کنیم

 

- اولین قدم این است که مکان مناسبی را پیدا کنید تا بتوانید راحت گریه کنید. معمولا گریه کردن برای ما سخت است چون می ترسیم کسی گریه ما را بشنود در این هنگام به یک فضای آرام بیرون بروید.

 

- بر مسائلی که حال شما را بد کرده تمرکز کنید تا بتوانید راحت گریه کنید.

 

- بگذارید احساسات شما ظاهر شود، سعی نکنید حواس خود را پرت کنید. باید قدری به خودتان وقت بدهیداحساسات منفی در درون شما بیرون بیایند

 

- عکس های قدیمی عزیزی را که از دست داده اید ببینید تا به شما کمک کند تا راحت تر گریه کنید.

 

چگونه از ته دل گریه کنیم؟

احساسات و هیجاناتی که گریه آدم را در می‌آورند، حتماً نباید ناراحت‌کننده باشند. انسان‌ها برای تخلیه و دور کردن احساساتی مثل ناامیدی، عصبانیت و حتی شادی و آرامش گریه می‌کنند. به طور مثال برخی موقع تجربه‌های زیبایی مثل تولد فرزند یا خرید وسیله مورد علاقه که رسیدن به آن به نظر بسیار دور بوده، گریه می‌کنند.

 

برای تخلیه احساسات خود از نوشتن کمک بگیرید

بعضی از اشخاص برای تخلیه احساسات خود را می نویسند بنابراین چنانچه شما نیز جزو این گروه از اشخاص هستید که با نوشتن آرام می گیرید، کاغذ و قلم بردارید و هر چه باعث احساس ناراحتی، غم، خشم و رنج شما شده، با جزئیات بنویسید. نیازی نیست موقع نوشتن به جمله بندی خود دقت کنید، بهتر است هرچه را که به ذهن تان می رسد، بنویسید چون این کار به شما کمک می کند تا احساسات خود را بهتر و درست بشناسید.

 

بعد از نوشتن برای اینکه درست متوجه موضوع شوید، می توانید نوشته هایتان را چندین بار بخوانید و آنگاه برگه را مچاله کنید. با مچاله کردن، دور ریختن غم و ناراحتی تان را احساس خواهید کرد و به خودتان می فهمانید که چیزهای بی ارزشی شما را ناراحت کرده است.

 

چگونه گریه کنیم, چگونه از ته دل گریه کنیم,چطور گریه کنیم

برای تخلیه فشارهای روحی و روانی

 

ورزش کنید

یادتان باشد که با ورزش کردن می‌توانید هیجانات خود را به خوبی تخلیه کنید. پیاده روی، دومیدانی، پرش و ورزش هایی از این قبیل می‌تواند کمک بسیاری به شما کند. هرچقدراحساسات بیشتری در خودتان حس می‌کنید، بیشتر ورزش کنید تا تخلیه روانی به خوبی رخ دهد.

 

چگونه گریه کنیم, چگونه از ته دل گریه کنیم,چجوری گریه کنیم

تخلیه فشارهای روحی و روانی

 

موسیقی گوش بدهید

از موسیقی های بی کلام می‌توانید استفاده کنید. با شنیدن متن یا ریتم موسیقی می‌توانید حس هایتان تان را بهتر بشناسید و یا می‌توانید از موسیقی‌های شاد و هیجان انگیز بهره ببرید و با انجام حرکات موزون خود را خالی کنید.

 

چگونه گریه کنیم, چگونه از ته دل گریه کنیم,چرا نمی توانیم گریه کنیم

برای تخلیه فشارهای روحی و روانی چه کنیم

 

از هنر بهره ببرید

از نظر روانشناسی، یکی از راهکارهای تخلیه روانی، هنر است. به همین علت اغلب در شرایط خاص، کیفیت و تعداد آثار هنری بالا می رود. از بین هنرها، نقاشی کردن و نواختن موسیقی، از بهترین شیوه ها برای گرفتن آرامش هستند. در زمان انتخاب و کشیدن طرح، انتخاب رنگ، توجه به نقاشی و تمرکز روی آن سبب تخلیه روانی می‌شود. بهتر این است که مسئله ای را که سبب ناراحتی‌تان شده، نقاشی کنید. البته این به معنی این نیست که به شکل حرفه‌ای نقاشی کنید. به تصویر کشیدن آنچه سبب غم و اندوه‌تان شده، با چند خط ساده نیز کافی است، ولی چنانچه نقاشی بلد هستید، در شرایط غم و ناراحتی، حتما از آن کمک بگیرید.

 

چگونه گریه کنیم, چگونه از ته دل گریه کنیم,چگونه گریه نکنیم

فشارهای روحی و روانی را چطور تخلیه کنیم

 

حرف بزنید

هیچ چیز مثل صحبت کردن نمی تواند از غم و غصه کم کند. با حرف زدن می توانید قدری از غم هایتان را کم کنید چون صحبت کردن در شناخت هیجانات و احساسات و به تخلیه روانی شما کمک می کند بنابراین از یک دوست یا یکی از اعضای خانواده خود و افرادی که شما را قضاوت نمی کنند، بخواهید به صحبت های شما گوش دهند.

 

تفریح کنید

آخرهفته را به شهربازی بروید و با دوستان خود یک دورهمی بگذارید. با خوش گذرانی و تفریح، به مقدار زیادی می‌توانید هیجانات خود را تخلیه و روحیه تان را تغییر دهید.

 

چگونه گریه کنیم, چگونه از ته دل گریه کنیم,چگونه راحت گریه کنیم

فشارهای روحی و روانی را چگونه خالی کنیم

 

از مواد غذایی مناسب استفاده کنید

یکی از مهم‌ترین منابع تامین کننده انرژی بدن برای کار و فعالیت روزانه، هیدرات‌های کربن طبیعی هستند. بنابراین باید در رژیم غذایی روزانه شما مصرف حداقل یک یا دو منبع از این خوراكی‌ها وجود داشته باشد. غلات و حبوبات، میوه‌هایی مثل موز و سیب، برنج، ماکارونی، خرما، کشمش، توت،شیر و... دارای هیدرات کربن طبیعی هستند. بهترین زمان برای استفاده از موادغذایی دارای هیدرات کربن، وعده صبحانه است. خوردن قدری عدسی، میوه، خرما یا کشمش همراه با شیر از بهترین راه حل های دریافت هیدرات کربن طبیعی است.

 

از افراد و احساسات منفی، دور شوید

همان‌ گونه که گاهی ناراحت هستید و دوست یا دوستان‌ حال‌تان را می‌پرسند، شما نیز حتما باید با دوستی که دچار مشکلی شده، همراهی کنید، ولی نباید انرژی منفی دیگران روی شما اثر بگذارد. از کسانی که به هر شکل به شما انرژی منفی می‌دهند، دوری کنید. آنها با انتقال حرف‌ها و حس‌های منفی‌شان به شما، از نظر روانی تخلیه می‌شوند، ولی این شما هستید که از نظر ذهنی خسته شده و باید بار دیگران را نیز علاوه بر گرفتاری و افکار خودتان به دوش بکشید. پس تاحدی با اشخاص همدلی کنید که به ضرر روح و روان خودتان نباشد.

 

چگونه گریه کنیم, چگونه از ته دل گریه کنیم,چگونه زود گریه کنیم

فشارهای روحی و روانی را تخلیه کنیم

 

از روانشناس کمک بگیرید

چنانچه می خواهید با فردی صحبت کنید و درددل کنید و کمک بگیرید تا از غم تان کم شود، باید بدانید هر کسی صلاحیت راهنمایی کردن را ندارد و امکان دارد سبب گمراه کردن شما شود بنابراین در شرایط ناراحتی، بهترین شیوه درمیان گذاشتن مساله با کسی است که واقعا دلسوز شماست و یا درمانگر واقعی.

 

می توانید از یک روانشناس برای گوش کردن به حرف هایتان و دادن راه حل مناسب برای رفع مشکلات و موارد استرس زای زندگی خود کمک بخواهید.

 

گردآوری: بخش روانشناسی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------