اتحادیه اروپا: ساخت واکسن کرونا یکسال زمان می‌برد/ تست موفق واکسن کرونای آلمانی روی حیوانات



اخبار,اخبار پزشکی,واکسن کرونا
آژانس بهداشتی اتحادیه اروپا پنجشنبه شب اعلام کرد که واکسن کووید -۱۹ در بهترین حالت ممکن، به یک سال زمان برای دریافت مجوز نیاز دارد.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، "مارکو کاوالیری" رییس بخش واکسن آژانس بهداشتی اتحادیه اروپا در یک کنفرانس مطبوعاتی که از طریق ویدیو کنفرانس برگزار شد، افزود: براین باوریم که اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، امکان دارد تا یکسال دیگر واکسن کرونا بتواند مجوز [استفاده] را دریافت کند.

 

وی افزود: اگر تأثیرگذاری برخی واکسن‌های آزمایش شده به اثبات برسد، توسعه واکسن سال‌ها طول می‌کشد.

کاوالیری با استناد به آزمایش‌های بالینی جاری گفت که موفقیت درمان کووید-۱۹ احتمالا پیش از تابستان سال جاری امکان پذیر خواهد بود.

 

در حال حاضر حدود ۱۰ واکسن «احتمالی»، درحال آزمایش در مراحل پیشرفته در چین، بریتانیا، آلمان و آمریکا هستند.

 

براساس تازه‌ترین گزارش سازمان جهانی بهداشت ، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان به ۴ میلیون و ۴۸۵ هزار و ۲۰۴ رسیده است که از این تعداد یک میلیون و ۶۸۷ هزار و ۳۱۵ نفر بهبود یافته‌اند و حدود ۳۰۰ هزار و ۶۰۴ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

 

بیماری جدید کرونا موسوم به کووید-۱۹ از ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبئی چین شیوع یافت.

 

علایم این ویروس ۸۰ درصد شبیه به سندرم حاد تنفسی «سارس» بوده و از طریق سرفه و عطسه به دیگران سرایت می‌کند. در حالی که نخستین علایم ویروس کرونا به تب بالا، گلودرد، سرفه، تنگی نفس و اسهال ظاهر می‌شود، در مراحل بعدی باعث ذات الریه و نارسایی کلیه شده و در نهایت ممکن است منجر به مرگ فرد شود.

 

تست موفق واکسن کرونای آلمانی روی حیوانات

یورونیوز نوشت: شرکت آلمانی کیوروک (CureVac) می گوید آزمایش واکسن کاندیدای مقابله با ویروس کرونا که حاوی دوز کمی از این ویروس است، روی حیوانات موفقیت‌آمیز بوده و واکنش سیستم ایمنی بدن حیوانات را به همراه داشته است.

 

مقامات این شرکت روز پنجشنبه گفتند که «داده‌های به دست آمده از ‌پیش‌بینی‌های آنها صحه می‌گذارد و بر مبنای آن این واکسن می تواند باعث ایجاد پاسخ ایمونولوژیک قوی برای خنثی کردن عامل بیماری کووید-۱۹ شود.»

 

دیتمار هوپ از بنیانگذاران این شرکت گفته است که قصد دارند اولین آزمایشات بالینی روی داوطلبان سالم را در ماه ژوئن آغاز کنند.

 

گزارش رسانه‌ها مبنی بر اینکه ایالات متحده آمریکا سعی کرده است به این واکسن دسترسی پیدا کند، باعث برآشفته شدن سیاستمداران آلمانی شد. دولت فدرال آلمان در زمان انتشار این گزارش‌ها اعلام کرد همه حمایت‌های لازم را برای اینکه این شرکت آلمانی بماند، انجام می دهند.

 

با این حال مدیریت شرکت کیوروک این خبر را که پیشنهادهایی از ایالات متحده برای دریافت این واکسن دریافت کرده را تکذیب کرده است.

 

شرکت کیوروک از رویکرد «آر.ان.‌ای پیام رسان» برای ساخت این واکسن استفاده می کند؛ همان روشی که شرکت های رقیب دیگر مانند بیون‌تک (BioNTech) و شرکایش پفزیر (Pfizer) ومدرنا (Moderna) که آزمایش روی انسان را آغاز کرده اند، از آن استفاده می کنند.

 

شرکت ترانسلیت بیو (Translate Bio) که شریک سانوفی فرانسه به شمار می رود نیز روی واکسنی بر پایه «آر ان ای پیام رسان» کار می‌کنند.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------