آشنایی با انواع قرنیز دیوار + تصاویر



آشنایی با انواع قرنیز دیوار

 

قرنیز دیوار

در قدیم از قرنیزهای سنگی در منازل استفاده می شد اما با گذر زمان و تحول در صنعت تولید ام دی اف این قرنیزها به دلیل نداشتن رنگ و تنوع بالا در طرح آن امروزه جای خود را به قرنیز mdf داده اند.

با رشد صنعت ساختمان و همچنین پیشرفت هنر طراحی و گسترش سبک های معماری، توجه به جزئیات اجرایی و زیبایی کار در اهمیت امور قرار دارد. در همین راستا قرنیز دیوار را می توان بخش جدانشدنی طراحی داخلی دانست. مهمترین مطلبی که پیش از انتخاب قرنیز باید مد نظر داشت جنس آن می باشد. در بازار قرنیز دیوار با متریال های مختلف از جمله چوب، سنگ و سرامیک موجود می باشد.

 

قرنیز چیست؟

قرنیز به نوار یا باند دیواری از جنس ( mdf ، پی وی سی ، سنگی و … ) که در پایین دیوار امتداد آن به صورت طولی نصب می شود می گویند، که وظیفه محافظت از دیوار در برابر ضربه اسباب اثاثیه و جلوگیری از نم و رطوبت از کف به دیوار می باشد.

 

به طوری کلی قرنیز به نواری گفته می شود که در محل اتصال دیوار به کف نصب می شود. قرنیز دارای انواع گوناگونی است که می توان به سنگی، سرامیکی، چوبی، mdf و pvc اشاره کرد.

 

در قدیم از قرنیزهای سنگی در منازل استفاده می شد اما با گذر زمان و تحول در صنعت تولید ام دی اف این قرنیزها به دلیل نداشتن رنگ و تنوع بالا در طرح آن امروزه جای خود را به قرنیز mdf ( ام دی اف ) داده است.

 

محافظت کردن از نازک کاری دیوار در برابر آسیب های ناشی از برخورد اجسام و جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت در قسمت پایینی دیوار از مهم ترین کاربردهای قرنیز است. قرنیز قسمت اتصال دیوار و کف را می پوشاند و سبب زیبایی آن می شود.

 

انواع قرنیز دیوار کوب

 

ارتفاع قرنیز: قرنیزها را می توان با ارتفاع 7 سانتی متر تا 20 سانتی متر ساخت ولی ابعاد استاندارد قرنیز چوبی برای طراحی داخلی بین 10cm تا 15cm می باشد ولی می توان برای فضاهای بزرگ مانند لابی ساختمان، ارتفاع قرنیز دیوار را تا 20cm افزایش داد.

 

ضخامت قرنیز: عموما قرنیزهای ام دی اف دارای ضخامت 16 میلی متر می باشد و قرنیزهای تمام چوب را می توان از 16 میلی متر تا 25 میلیمتر ساخت.

 

* برای انتخاب قرنیز باید به رنگ کفپوش و دیوار توجه کنید و با توجه به آن ها قرنیز دیوار را انتخاب کنید.

 

ارتفاع قرنیزهای دیوار

 

جنس های قرنیز:

قرنیز چوبی:

در مورد استحکام نیز چوب طبیعی دارای دوام و کیفیت بسیار بالایی است و برای مقاومت در برابر رطوبت باید برای آن پرداخت نهایی ضد آب انجام گیرد، وگرنه در برابر رطوبت دچار پیچ‌خوردگی می‌شود. همچنین، بسته به نوع چوب مورد استفاده و مشخصات ابعاد قرنیز، این نوع قرنیز قیمت بالایی دارد.

 

باید از چوب هایی با جنس و کیفیت بالا استفاده کنید. در غیر این صورت چوب ها باد می کنند و حتی کپک می زنند.

 

جدیدترین مدل قرنیز چوبی دیوار

 

قرنیز ام دی اف (MDF) :

در بین انواع قرنیز، تخته فیبر با چگالی متوسط ​​یا ام دی اف یکی از محبوب ترین آن‌ها است، زیرا نسبت به قرنیز چوبی، گزینه‌ای اقتصادی به حساب می آید.

 

یکی دیگر از مزایای ام دی اف این است که در برابر کپک و قارچ مقاوم است. این ویژگی باعث شده است تا قرنیز ام دی اف در مکان هایی که در مجاورت آب و یا رطوبت قرار دارد، گزینه ای مناسب و کاربردی می باشد.

 

قرنیزهای ام دی اف

 

قرنیز پی وی سی (PVC) :

پی وی سی یکی دیگر از انواع قرنیز ساختمانی است که اکثرا از آن استفاده می کنند. قیمت قرنیز پی وی سی نسبت به قرنیز چوبی و ام دی اف کمتر است.

 

این نوع قرنیز در برابر آب و عناصر شیمیایی مقاومت دارند. اما مقاومت حرارتی بالایی ندارند و در اثر گرما آب می شوند.

 

از تنوع زیادی برخوردار است.

 

مدل های قرنیز دیوار پی وی سی

 

قرنیز سنگی :

استفاده از قرنیز سنگی بسیار رایج و محبوب است. دلیل این موضوع را می توان به زیبایی و طول عمر بالای این نوع متریال قرنیز نسبت داد. قرنیز سنگی برای مکان هایی با کفپوش سنگ و یا سرامیک زیبا است.

 

این قرنیز از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. در برابر آب و گرما و رطوبت مقاوم هستند.

 

قرنیز سرامیکی و قرنیز پلی استایرن هم از قرنیزهای موجود در بازار هستند با اینکه قرنیز سرامیکی جدید در بازار وجود دارد اما محبوبیت زیادی ندارند.

 

مدل قرنیز سنگی

 

سنگ قرنیز پذیرایی

 

جدیدترین مدل قرنیز دیوار

 

مدل های انواع قرنیز

 

مدل های جدید قرنیز دیوار سالن پذیرایی

 

گردآوری: بخش مد بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------