آشنایی با رنگ روغن



شاید از نظر شما با ورود دسته ای جدید از رنگ ها مانند رنگ های اکریلیک، استفاده از رنگ روغن ساختمان دوران خود را پشت سر گذاشته باشند، ولی بهتر است تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا با مزیت هایی از رنگ روغن آشنا شوید که موجب شده همچنان در رنگ آمیزی دیوار برخی قسمت های خانه بهترین انتخاب باشند:

 

رنگ روغن یا رنگ های روغنی دسته ای از رنگ ها هستند که در برای نقاشی دیوار مورد استفاده قرار می گیرند. رنگ روغن از نظر ساختار و حلال با رنگ پلاستیک و رنگ آکریلیک متفاوت است. برای ساخت رنگ روغن رنگدانه مورد نظر را در روغن خشک شونده حل می کنند. این روغن می تواند استر گلیسیرین با اسید چرب باشد. در واقع در اثر هواخوردگی این روغن با هوا ترکیب شده و اکسید می شوند و تبدیل به لایه ای مقاوم می گردند. به دلیل اینکه در ترکیب ساخت رنگ روغن، روغن به کار برده شده است در برابر آب مقاوم بوده و نمی تواند باعث آسیب زدن یا از بین رفتن رنگ شود.

 

آشنایی با رنگ روغن,تکنیک های رنگ روغن زدن

رنگ روغن از نظر ساختار و حلال با رنگ پلاستیک و رنگ آکریلیک متفاوت است.

 

برای رقیق شدن رنگ روغن از تینر روغنی، بتزین و نفت استفاده می شود و در معرض هوا خشک می شوند. برای انتخاب باید بدانید که رنگ روغن دارای دو دسته بندی است:

 

رنگ روغنی مات

 رنگ روغنی براق

 

از خشک شدن سطحی تا کامل رنگ دیوار حدود ۶-۲۴ ساعت زمان نیاز است. رنگ های براق استحکام و مقاومت بیشتری دارند و به دلیل انعکاسی که روی سطح خود ایجاد می کنند، روشنایی بیشتری به فضای داخلی منزل می بخشند، البته باید بدانید که موج یا ناصافی سطح براق راحت تر به چشم می خورد.

 

باید بگوییم که شستشوی رنگ مات مانند رنگ روغن براق انجام نمی شود و ممکن است لک روی دیوار باقی بماند.

 

رنگ روغن,نحوه زدن رنگ روغن

رنگ روغن از نظر ساختار و حلال با رنگ پلاستیک و رنگ آکریلیک متفاوت است.

 

رنگ روغنی روی دیوار را می توان با قلم مو، غلطک و پیستوله انجام داد ولی بهترین روش برای اینکه رد قلمو روی دیوار باقی نماند، استفاده از غلطک است، البته در سطح غلطک نیز پرزهایی وجود دارد که به طور منظم روی دیوار رد بر جای می گذارند. بوی رنگ روغن مات نیز به دلیل ترکیب اضافه تر خود تا حدی بیشتر از رنگ روغن براق است. 

 

یکی از موارد مهم برای استفاده از رنگ روغنی، پنجره های فلزی است و حتی ممکن است لایه ابتدایی را برای مقاومت بیشتر قاب پنجره به عنوان آستر کار پوشش دهد.

 

برای اینکه بدانید سطل رنگی شما تا چه اندازه از سطح دیوار را پوشش می دهد، باید بدانید که هر یک کیلو رنگ برای ۴ متر مربع کافی است.

 

مراحل رنگ دیوار با رنگ روغن

 روغن زیر کار

 بتونه کاری

 سمباده زدن

 رنگ آمیزی

 

منبع : chidaneh.com

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------