برترین معیارهای انتخاب تالار عروسی رویایی شما



تالار عروسی

معیارهای مهم برای انتخاب تالار عروسی

 

10 نکته برای انتخاب مکان مناسب برای عروسی

انتخاب تالار عروسی مناسب یک تصمیم مهم است که می تواند تاثیر زیادی در روز خاص (روز عروسی) شما داشته باشد. در این مقاله بیتوته نکاتی وجود دارد که به شما در انتخاب تالار عروسی مناسب کمک می کند.

راهنمای انتخاب مکان مناسب تالار مراسم عروسی:

عروسی یکی از مهم ترین رویدادهای زندگی هر کسی است و انتخاب تالار عروسی مناسب می تواند تفاوت بزرگی در روند این مراسم ایجاد کند. برای انتخاب تالار عروسی باید به عوامل زیادی توجه کرد، از موقعیت مکانی و امکانات رفاهی گرفته تا محیط و بودجه. در این مقاله جامع نکاتی را برای انتخاب تالار عروسی مناسب بیان می کنیم تا روز شما را خاص و فراموش نشدنی کند.

 

هنگامی که در جستجوی تالار هستید، تالارهای بسیاری برای شما معرفی می کنند. که انتخاب شما را سخت می کند. ما معتقدیم تقریباً همه چیز در مورد عروسی اختیاری است، تنها چیزی که نمی توانید از آن چشم پوشی کنید یک مکان عالی است. شما یک فضای رویداد می خواهید که نه تنها با بودجه و تعداد مهمانان شما مطابقت داشته باشد، بلکه با سبک شما هم متناسب باشد! 10 نکته برتر ما را برای انتخاب مکان مناسب جشن عروسی بررسی کنید تا این تصمیم مهم عروسی کمی کمتر دلهره آور باشد.

 

1. جستجوی محل برگزاری خود را زودتر شروع کنید

شما نمی خواهید عاشق مکان رویایی خود شوید تا بدانید که آنها برای 12 ماه آینده کاملاً رزرو شده اند، درست است؟ مکان های عروسی تمایل دارند از یک سال قبل یا بیشتر تالار خود را رزرو کنند. بنابراین اگر واقعاً می خواهید اولین محل برگزاری خود را انتخاب کنید یا تاریخ عروسی غیرقابل مذاکره از قبل تعیین شده است، جستجوی مکان خود را شروع کنید و در اسرع وقت برای بازدید از سایت های آن ها برنامه ریزی کنید.

 

اگر در حال برنامه ریزی هستید یا محدوده تاریخ انعطاف پذیرتری دارید، در دسترس بودن مکان شما عامل تعیین کننده در تعیین تاریخ عروسی شما خواهد بود.

 

فقط به خاطر داشته باشید که عروسی شما در چه فصلی از سال، زمستان، بهار، تابستان یا پاییز برگزار می شود، می توانید شرایط مکان عروسی را با توجه به فصل در نظر بگیرید.

 

2. مکان، مکان، مکان!

هنگام انتخاب مکان مناسب برای عروسی، موارد زیادی باید در نظر بگیرید. با وجود اینکه این روز بزرگ شماست، نمی خواهید مهمانانتان را مجبور کنید مسیر سخت و دوری را طی کنند تا به آنجا برسند! هنگام انتخاب تالار به موارد زیر توجه کنید:

 

محل برگزاری چقدر به شهر نزدیک است؟

آیا به همه ی مهمان ها نزدیک است؟

آیا جاده ی آن صاف و آسفالت است؟ آیا مسیری سر راست دارد که مهمان ها هنگام آمدن گم نشوند؟

آیا امکاناتی برای همه ی مهمان ها دارد؟ (افراد مسن و یا معلول و یا نوزادان)

وضعیت پارکینگ چطور است؟

اگر در طول روزهای هفته عروسی دارید، باید ساعت های رفت و آمد را نیز در نظر بگیرید - به خصوص اگر در منطقه ای ازدواج می کنید که ترافیک سپر به سپر دارد!

 

اگرچه راحت نگه داشتن همه چیز برای مهمانان ایده آل است، اما دلیلی وجود ندارد که نتوانید یک مکان دور از دسترس برای عروسی یا مکان ماجراجویی داشته باشید! 

 

3. از یک دفتر تشریفاتی (برنامه ریز عروسی) کمک بگیرید

برنامه ریزان عروسی ، محل برگزاری هستند. اگر فردی را انتخاب کنید که در منطقه ای که می خواهید ازدواج کنید کار کرده است، به احتمال زیاد آنها می توانند فضاهای رویداد را بر اساس سبک، بودجه، تعداد مهمانان و موارد دیگر توصیه کنند. آنها همچنین می توانند امکانات یک فضای خالی را به تصویر بکشند و به شما ایده دهند که طراحی و چیدمان عروسی شما چگونه به نظر می رسد.

 

نکته حرفه ای: اگر به تنهایی برای عروسی خود برنامه ریزی می کنید، رزرو یک مکان با هماهنگ کننده در محل یک امتیاز بزرگ است. آنها محل برگزاری خود را از نزدیک می شناسند و ماهرانه شما را از طریق تدارکات راهنمایی می کنند. فقط مطمئن شوید که دقیقاً می دانید وظایف هماهنگ کننده در محل چیست، زیرا ممکن است فقط به محل برگزاری + غذا و نوشیدنی محدود شود. با آرزوی هماهنگی کامل خدمات، در یک بند گیر نکنید! و حتما در مورد کارهایی که برای شما انجام می دهند پرسش کنید و از همه ی کارها اطلاع داشته باشید.

 

نکاتی برای انتخاب تالار عروسی

نکته هایی برای انتخاب تالار مراسم عروسی

 

4. تعداد مهمان را در نظر بگیرید

زمانی که جستجوی محل برگزاری خود را آغاز می کنید، باید تصوری کلی از تعداد افراد شرکت کننده داشته باشید. در غیر این صورت، باید این عدد را صفر کنید - به خصوص که بسیاری از مکان ها بر اساس تعداد تخمینی مهمانان به واریز وجه نیاز دارند! برای یافتن تعداد مهمان ها باید افرادی را که دعوت می کنید و افرادی که احتمال می دهید می آیند را بشمارید.

 

وقتی صحبت از محل برگزاری شما می شود، اندازه قطعا اهمیت دارد. به هر حال، شما نمی خواهید 200 مهمان را در فضایی که برای 100 نفر در نظر گرفته شده است بفشارید! باید فضای کافی برای چیدمان میز، چیدمان نشیمنگاه و یک زمین رقص وجود داشته باشد، همچنین برای جابه جا شدن و حرکت میهمانان فضای لازم وجود داشته باشد. در طرف مقابل، شما نمی خواهید فضای اضافی زیادی وجود داشته باشد. اگر 100 مهمان در اتاقی باشند که برای 200 نفر در نظر گرفته شده است، ممکن است احساس خالی بودن کند و آن فضای دنج و صمیمی را نداشته باشد.

 

البته، اگر از قبل برنامه ریزی می کنید و هنوز لیست مهمانانتان کم نشده است، باید با نزدیک شدن به تاریخ، تعداد را تخمین زده و اصلاح کنید. دنیایی از تفاوت در هزینه و تلاش برنامه ریزی بین یک مهمانی کوچک و یک مراسم بزرگ وجود دارد، بنابراین در اسرع وقت تعداد مهمانان خود را مشخص کنید!

 

5. بودجه ی خود را در نظر بگیرید.

آهان، بودجه عروسی. اکثر زوج ها در نهایت بیشترین مقدار آن را در محل برگزاری خود خرج می کنند!

 

نکته دشوار این است که قیمت گذاری مکان دقیقاً واضح و ساده نیست. باید حدود قیمت تمام وسایل، تجهیزات، سالن، غذا، موسیقی، فیلمبردار و عکاس، لباس عروس، دسته گل و گل ماشین، آرایشگاه و ... غیره را یادداشت کنید که در پایان با انبوهی از قیمت ها مواجه نشوید. و بتوانید با توجه به بودجه ی خود مراسمی عالی برگزار کنید.

 

6. سبک عروسی خود را تعیین کنید

آیا می دانید چه نوع عروسی می خواهید؟ رسمی خواهد بود یا غیر رسمی؟ داخل خانه یا بیرون؟ سنتی یا مدرن؟ آیا در شب برگزار می شود یا در روز؟ فقط بزرگترها را دعوت می کنید یا خیر؟ و ... .

 

با شناسایی سبک عروسی خود قبل از شروع به جستجوی محل برگزاری، می توانید واقعاً جستجوی خود را محدود کنید . و یافتن مکانی که کاملاً زمینه را برای سبک عروسی شما تنظیم کند، به همه جزئیات دیگر کمک می کند که همه چیز به طور طبیعی در جای خود قرار گیرد. قبل از انتخاب سالن به آنجا سر بزنید و همه چیز را بررسی کنید.

 

7. موارد ضروری خود را اولویت بندی کنید

قبل از اینکه یک مکان را رزرو کنید، به مواردی فکر کنید که در لیست اولویت عروسی شما بالاترین قرار دارند. در اینجا چند نمونه از چیزهایی که ممکن است شامل شوند آورده شده است:

 

فضای مراسم و نما و دکوراسیون آن.

پذیرایی داخلی که می توانید مطابق با سلیقه خود آن را سفارشی کنید.

توانایی آوردن نوشیدن مورد علاقه ی شما.

منع رفت و آمد دیرهنگام، تا مجبور نشوید مهمانان خود را از سالن خارج کنید.

فهرست الویت های خود را وارد کنید.

استفاده انحصاری از محل برگزاری تا پایان مراسم شما کاملا خصوصی باشد

در صورت برگزاری مراسم پاتختی و یا دیگر مراسمات امکانات لازم را برای شما فراهم کند.

نوع پذیرایی آن را در نظر بگیرید.

کیفیت غذا را در نظر بگیرید.

سالن پذیرایی برای مراسم عروسی باید دارای سیستم تهویه مناسب و گرمایش و سرمایش مناسب باشد.

 

داشتن فهرست کوتاهی از چیزهایی که واقعاً می خواهید، طبیعتاً گزینه های محل برگزاری شما را محدود می کند. موارد ضروری خود را بلافاصله با مکان هایی که در نظر دارید در میان بگذارید تا ببینید آیا آنها می توانند آنها را در نظر بگیرند یا خیر. انجام زودهنگام این کار به جلوگیری از ناامیدی و استرس بعدا کمک می کند!

 

راهنمای انتخاب تالار عروسی

راهنمای انتخاب تالار عروسی

 

8. به محدودیت ها توجه کنید

اگرچه مکان ها معمولاً به سمت عقب خم می شوند تا به زوج ها کمک کنند تا به آرزوی عروسی خود برسند، گاهی اوقات محدودیت هایی وجود دارد. قبل از اینکه قرار داد را امضا کنید بدانید اینها چه هستند!

 

به عنوان مثال، اگر دلتان برای گروه موسیقی است، نمی خواهید سالنی را با خط مشی سختگیرانه ممنوعیت موسیقی زنده رزرو کنید!، یا ممنوعیت گلباران دارد و شما اینکار را دوست دارید انجام بدهید و ... .

 

مکان ها قوانینی را به دلایلی تعیین می کنند، و آنها اغلب استثنا نمی کنند حتی اگر شما بسیار اصرار کنید. هر سالنی سیاست های منحصربه فرد خود را دارد که می تواند بر عملکرد شما تأثیر بگذارد.

 

9. کار مربوطه را وزن کنید

اگر سالنی را انتخاب کردید که کاملا سفید از باید آن را با چیزهای مانند صندلی، ملحفه و رومیزی های رنگی، نورپردازی، گل آرایی و ... رنگ و لعاب بدهید. شما می توانید آن را پیشنهاد بدهید و با اجاره ی آن ها سوال کنید.

 

تصمیم گیری در مورد محل برگزاری مراسم عروسی به چشم انداز و بودجه شما و همچنین میزان زمان و انرژی که می خواهید برای عروسی خود صرف کنید بستگی دارد. هر مکان متفاوت است، بنابراین تصویر واضحی از آنچه که در هر مکان گنجانده شده است و چه موارد اضافی باید برای رسیدن به نتیجه دلخواه خود تهیه کنید، دریافت کنید.

 

10. به قلب خود اعتماد کنید

بعد از اینکه چندین بازدید از سایت ها و تالارهای مختلف انجام دادید، ممکن است با لیستی از مکان ها مواجه شوید که تمام کارها و امکانات آن ها را لیست کرده اید. در این مرحله، آن را به یک بررسی خوب انجام بدهید.

 

از خود بپرسید که کدام محل برگزاری آن چیزهایی که می خواهید را به شما می دهد؟ آیا کارکنان آن فوق العاده کارکشته و حرفه ای به نظر می رسند و همچنین واقعاً در مورد روز بزرگ شما هیجان زده هستند؟ اگر به اندازه کافی خوش شانس هستید که مکان های متعددی دارید که با معیارها و بودجه کلی شما مطابقت دارند، مکانی را انتخاب کنید که بهترین احساس را در شما ایجاد می کند!

 

نکته حرفه ای: مطمئن شوید که همه چیزهایی که به شما قول داده شده در قرارداد گنجانده شده است. رسید مبلغ واریزی خود را حتما نگه دارید و مطمئن باشید که ثبت شده است. در صورتی که از انتخاب مکان مناسب برای مراسم عروسی مطمئن شدید، حتما قرارداد را نوشته و امضا کنید و بیعانه ی آن را بپردازید. در غیر این صورت، تایمی برای مراسم در نظر گرفته نمی شود.

 

حتما قبل از برگزاری مراسم غذای آن را تست کنید و حتی به مراسم عروسی که با کیفیت و امکانات شما نزدیک است بروید و آن را بررسی کنید.

 

گردآوری : بخش خانه داری بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------